Search found 4 matches

by W9DJE
Wed Feb 13, 2019 1:04 am
Forum: MMDVM_HS Hat(s)
Topic: No receive with Chinese MMDVM_HS HAT
Replies: 6
Views: 5910

Re: No receive with Chinese MMDVM_HS HAT

Thanks! I may try that with the YSF BER test in MMDVMCal. I was able to get my BER down to under 0.5% and yet the hotspot responds to WIRES-X commands almost 100% of the time so I'm pretty happy. I just wish I understood why I needed to "jumpstart" the receiver the way I did. Really weird ...
by W9DJE
Sat Feb 09, 2019 3:18 am
Forum: MMDVM_HS Hat(s)
Topic: No receive with Chinese MMDVM_HS HAT
Replies: 6
Views: 5910

Re: No receive with Chinese MMDVM_HS HAT

Success! But it's weird... So I was playing around with it today and simply clicking on stuff to either stumble upon something or permanently break it once and for all and... I clicked on "Duplex" and tried it. As you'd expect... No difference. It is a simplex board so that shouldn't work....
by W9DJE
Fri Feb 08, 2019 10:30 pm
Forum: MMDVM_HS Hat(s)
Topic: No receive with Chinese MMDVM_HS HAT
Replies: 6
Views: 5910

Re: No receive with Chinese MMDVM_HS HAT

Either use pistar-mmdvmcal or continue manually in the hope that you can tune and find the sweetspot by making gradual adjustments to the offset settings. I actually tried mmdvmcal for a bit and verified that it transmits the DMR test tone just fine, but the only thing I saw it could do for receive...
by W9DJE
Fri Feb 08, 2019 5:00 am
Forum: MMDVM_HS Hat(s)
Topic: No receive with Chinese MMDVM_HS HAT
Replies: 6
Views: 5910

No receive with Chinese MMDVM_HS HAT

Hello everyone. I posted in the Facebook group for Jumbospot & other boards but figured I'd try here also. Bought a Chinese copy MMDVM board and I can't get it to receive. The sticker says to use offsets of +500 and +500. I set the offsets to those right away but no go on RX. Tried every offset ...