Search found 17 matches

by W2SJW
Fri Oct 18, 2019 2:11 pm
Forum: Pi-Star General Support
Topic: Unable to Switch Back to 'rpi-ro'
Replies: 59
Views: 5319

Re: Unable to Switch Back to 'rpi-ro'

Just an FYI - I ran a pistar-update on both my DMR ZUM and Fusion Jumbo today after reading about a potential kernel glitch from a friend & both units came back up 'ro' after a safe reboot.

Maybe it was something specific to Buster, and not Andy's software?
by W2SJW
Fri Sep 27, 2019 1:48 am
Forum: Pi-Star General Support
Topic: CPU load issues on Pi Zero
Replies: 0
Views: 201

CPU load issues on Pi Zero

Guys, Not sure 100% if this is related to a specific mode, or to hardware. #1 - ZUMspot on Pi Zero set on DMR only (new one with 1.3" screen) - CPU load 0.95 / 0.51 / 0.23 at 35.8°C (this is with no heatsink). #2 - JumboSpot on Pi Zero with small screen set on YSF only (and not connected) - CPU load...
by W2SJW
Sun Jul 07, 2019 4:15 pm
Forum: Pi-Star General Support
Topic: Running update on 4.1.0 RC1 error
Replies: 6
Views: 441

Re: Running update on 4.1.0 RC1 error

Thanks!
by W2SJW
Sun Jul 07, 2019 3:14 pm
Forum: Pi-Star General Support
Topic: Running update on 4.1.0 RC1 error
Replies: 6
Views: 441

Running update on 4.1.0 RC1 error

Guys,

Anyone else getting a GPG error when trying to run

Code: Select all

sudo pistar-update
that the Buster backports are unsigned?

It wasn't doing that on Thursday or Friday... :?:
by W2SJW
Fri Jul 05, 2019 11:16 am
Forum: Pi-Star General Support
Topic: I appear to have found a bug in 4.1.0 RC...
Replies: 4
Views: 417

Re: I appear to have found a bug in 4.1.0 RC...

I did do that as well, but for testing left it as 62060-62070 for now.
by W2SJW
Thu Jul 04, 2019 9:10 pm
Forum: Pi-Star General Support
Topic: I appear to have found a bug in 4.1.0 RC...
Replies: 4
Views: 417

Re: I appear to have found a bug in 4.1.0 RC...

I'll triple-check later tonight, but I'm pretty sure I created that file in the 'root' location.

Update - you are correct! For whatever reason, the ipv4.fw file didn't save properly in the 'root' directory. Everything is kosher now! :lol:
by W2SJW
Thu Jul 04, 2019 7:35 pm
Forum: Pi-Star General Support
Topic: I appear to have found a bug in 4.1.0 RC...
Replies: 4
Views: 417

I appear to have found a bug in 4.1.0 RC...

Guys, My local group runs a C-Bridge based network that has HBLink running on it & that allows non-Motorola repeaters & hotspots to connect to the network directly. I performed a fresh install on my ZUMspot hotspot today with the latest RC of 4.1.0, and I can no longer connect to the master. Nothing...
by W2SJW
Fri Mar 01, 2019 3:29 am
Forum: Pi-Star General Support
Topic: The Pi-Star mobile dashboard add-on is now 'gone' gone...
Replies: 3
Views: 663

The Pi-Star mobile dashboard add-on is now 'gone' gone...

Guys, I just built a new Gen2 Zum+OLED setup, and always liked to add the 'unofficial' mobile dashboard after a default build. The link to it is gone from the amateurradio.digital website & the actual commands link to a an address that returns a 404 while trying to download the actual '.sh' package....
by W2SJW
Tue Jan 15, 2019 12:53 am
Forum: Pi-Star General Support
Topic: Nightly host file over-writes
Replies: 5
Views: 571

Re: Nightly host file over-writes

Andy,

Thank you, sir!

I've been editing the one in

Code: Select all

/usr/local/etc/DMR_Hosts.txt
I went in via SSH & saw the ones you just mentioned...