Dashboard not displaying RF data in YSF mode

Help with YSF / Fusion issues
Post Reply
KD0YD
Posts: 10
Joined: Sun Jul 08, 2018 4:29 pm

Dashboard not displaying RF data in YSF mode

Post by KD0YD » Sat Nov 10, 2018 5:39 pm

In YSF mode I'm not getting BER or RSSI data in the Local RF Activity panel. It also puts RSSI in the Loss column in the Gateway Activity panel. Is anyone having this issue? I've tried this on a duplex hat and simple hat. If I hook up a Nextion display the BER & RSSI data shows up as expected. So just wondering there is an issue with the dashboard? In DMR mode the Local RF Activity panel shows up correctly.

Jeffrey KD0YD

Example linked below

https://www.dropbox.com/s/nopr2q93fwzi7 ... d.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/2vqtocn88frj5 ... d.png?dl=0

AC8OB
Posts: 25
Joined: Thu Nov 01, 2018 2:28 am

Re: Dashboard not displaying RF data in YSF mode

Post by AC8OB » Sat Nov 10, 2018 10:27 pm

I can confirm similar results here - when I TX I initially see an entry appear but then vanishes after a second.
(Pi-Star:3.4.16 / Dashboard: 20181107)
Nick - G4IRX - MB6IRX - AC8OB
IO92JV - EN70VN

AC8OB
Posts: 25
Joined: Thu Nov 01, 2018 2:28 am

Re: Dashboard not displaying RF data in YSF mode

Post by AC8OB » Sat Nov 17, 2018 10:58 pm

Update on this - only seems to occur when I am connected to any of the Parrott reflectors. Others are fine.
Nick - G4IRX - MB6IRX - AC8OB
IO92JV - EN70VN

MW0MWZ
Site Admin
Posts: 767
Joined: Wed Apr 04, 2018 9:15 pm
Location: Wales, UK
Contact:

Re: Dashboard not displaying RF data in YSF mode

Post by MW0MWZ » Fri Jan 04, 2019 9:53 pm

This can depend on the modem and on the firmware on it... not all of them support all of the options.
Andy

73 de MW0MWZ
http://pistar.uk

Post Reply