DMR Master drop down not working

Help with DMR issues
G8IXN
Posts: 6
Joined: Fri Apr 08, 2022 2:00 pm

DMR Master drop down not working

Post by G8IXN »

Now has search box dstar still has drop down selector
Was this part of an upgrade ?
Thanks
AF6VN
Posts: 731
Joined: Fri Jul 20, 2018 1:15 am

Re: DMR Master drop down not working

Post by AF6VN »

Pi-Star:4.1.6 / Dashboard: 20220512
Perfectly fine here... (ignoring that DMR2YSF and DMR2NXDN show up on the same row of the drop-down, yet are individually selectable)

--
AF6VN
Dennis L Bieber
M7DHQ
Posts: 8
Joined: Mon May 09, 2022 5:42 pm
Location: Exeter

Re: DMR Master drop down not working

Post by M7DHQ »

G8IXN wrote: Wed May 18, 2022 5:15 pm Now has search box dstar still has drop down selector
Was this part of an upgrade ?
Thanks
Any chance of a screenshot?
G8IXN
Posts: 6
Joined: Fri Apr 08, 2022 2:00 pm

Re: DMR Master drop down not working

Post by G8IXN »

tried to attatch pic no go
G8IXN
Posts: 6
Joined: Fri Apr 08, 2022 2:00 pm

Re: DMR Master drop down not working

Post by G8IXN »

Sorry, the board attachment quota has been reached.
M7DHQ
Posts: 8
Joined: Mon May 09, 2022 5:42 pm
Location: Exeter

Re: DMR Master drop down not working

Post by M7DHQ »

You dont need to attach it to the forum, use one of the millions of image hosts like https://snipboard.io/ or imgur or something :)
G8IXN
Posts: 6
Joined: Fri Apr 08, 2022 2:00 pm

Re: DMR Master drop down not working

Post by G8IXN »

M7DHQ
Posts: 8
Joined: Mon May 09, 2022 5:42 pm
Location: Exeter

Re: DMR Master drop down not working

Post by M7DHQ »

That shows the dropdown with the search working, what part isnt working?
G8IXN
Posts: 6
Joined: Fri Apr 08, 2022 2:00 pm

Re: DMR Master drop down not working

Post by G8IXN »

What I'm trying to find out is, do you now use the search box. Fine if we have too.
Not long ago there was a drop down list as in 4.1.5

Since the upgrade to 4.1.6 is this now only a seach box to type in the master ?

Myself I found the drop down list easy & quick.
Keith
M7DHQ
Posts: 8
Joined: Mon May 09, 2022 5:42 pm
Location: Exeter

Re: DMR Master drop down not working

Post by M7DHQ »

Well searching for the reflector is certanly quicker than scrolling through 2000 reflectors. Are you saying its easier for you to scroll through the 1000s of reflectors? You can still do that by scrolling through the list without searching.
Post Reply